book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

  [email protected]

  Reservation hotline: +1 800 1234 556

  Cum alegi dintre cele două sporturi: ski sau snowboard?

  Ski sau snowboard? Ce sport de iarnă este mai potrivit pentru tine

  În sfârșit a început sezonul de iarnă și pârtiile sunt acoperite de zăpadă, gata să primească schiori și boarderi! Dacă ești începător în ceea ce privește sporturile de iarnă sau doar vrei să experimentezi ceva nou, acest articol te va ajuta să te hotărăști ce activitate este mai potrivită pentru ține: ski sau snowboard. Poate să fie o decizie grea, dar instructorii școlii de ski Splash Snow School pot fi alături de tine cu sfaturi utile care îți vor arată că ambele sporturi sunt pline de aventură și beneficii pentru toate vârstele.

  Lecții de ski versus lecții de snowboard
  Probabil prima întrebare care îți vine în minte este: Ce este mai ușor de învățat ski sau snowboard? Cei mai mulți practicanți ai ski-ului vor spune că acest sport este ușor de învățat, dar greu de stăpânit că un skior experimentat.
  Pe de altă parte snowboard-ul cere un pic mai multă răbdare în primele lecții, fiind mai dificil să te obinuiești cu placă. Însă odată ce îți intri în ritm, progresul în ceea ce privește acest sport de iarnă este mult mai rapid.
  Tocmai de aceea instructorul pe care îl alegi este important: el trebuie să aibă experiența necesară, în funcție de lecțiile alese, ca să te îndrume pentru a învață într-un mod distractiv dar și eficient. Instructorii de ski și de snowboard de la Splash Snow School sunt specializați în lecțiile pe care le predau, de aceea orele pe care le vei petrece cu ei vor fi mereu distractive, indiferent de sportul ales.

  Diferențe între echipament de ski și echipament de snowboard
  Câteodată și echipamentul sportiv te poate face să preferi o anumită activitate în detrimentul celeilalte. Unul din avantajele snowboardului este încălțămintea care îți oferă o mobilitate mai mare – snowboard boots sunt mai ușori decât clăparii de ski, ceea ce oferă un avantaj acestui sport, și te ajută să ajungi mai repede la barul de Après. Cu toate acestea, pe pârtie, schiorii își pot scoate și pune schiurile mult mai repede pentru că legăturile sunt în așa fel concepute încât să fie legate ușor.

  Ai o personalitate de ski sau de snowboard?
  Nu, nu îți vom face un test de personalitate, dar îți vom spune că înainte să te îndrepți către lecții de ski sau lecții de snowboard e bine să te gândești ce fel de experiență vrei să ai de la sporturile de iarnă.
  Dacă îți place să îți petreci weekendu-rile în Poiana Brașov atunci ai noroc! Pârtiile din Poiana sunt potrivite atât pentru ski, cât și pentru snowboard. Dar nu este așa peste tot, unele pârtii pot fi mai plăcute pentru schiori, iar altele preferate de snowboarderi, așa că este bine să te interesezi înainte să îți alegi un loc preferat.
  Un alt aspect la care poți să te gândești înainte de a alege un sport de iarnă este mediul social în care ești. Chiar dacă schiorii și snowboarderii pot să coboare pe celeasi pârtii, în cazul în care gașca ta este de snowboarderi, atunci poate o să ai o experiență mai plăcută dacă stăpânești și tu acest sport.
  În final totul ține de preferințele tale în ceea ce privește sporturile de iarnă, iar cea mai bună soluție că să îți găsești activitatea preferată este să încerci atât lecții de ski, cât și lecții de snowboard. Instructorii școlii Splash Snow School din Poiana Brașov te vor îndrumă către cea mai bună experiență pe care o poți avea pe zăpadă. Și până la urmă, poate te vei îndrăgosti de ambele sporturi!

  Add comment