book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

  [email protected]

  Reservation hotline: +1 800 1234 556

  Recenzii

  WhatsApp Image 2022-01-26 at 14.51.01
  părerea

  clienților

  Ne place să credem că în urma unei lecții de ski sau snowboarding, fie că durează o oră sau ne vedem câteva zile, adăugăm nume pe lista de prieteni. Ținem la relațiile create pe pârtie și suntem mereu fericiți să ne revedem cu oameni pe care i-am ajutat să evolueze pentru a vorbi despre progresul lor sau doar pentru a ne simți bine împreună. Tocmai de aceea, părerea oamenilor care ne trec prin mâini contează enorm.
  Nu ne lăsa curioși, spune-ne părerea ta despre serviciile oferite de Splash!

  Super teacher ????

  Rated 5,0 out of 5
  29 ianuarie 2024

  Multumiti maxim de Mister Mala, pisicutei noastre i-a placut la maxim si a fost foarte bucuroasa de revederea cu dom’ profesor dupa tabara de la Platou de anul trecut.

  Catalin Dragu

  Cand au zis "distractie si profesionalism" nu au mintit

  Rated 5,0 out of 5
  21 februarie 2022

  O experienta super frumoasa si fun. Rabdarea instructorului si explicatiile foarte clare m-au facut sa invat repede si sa ma bucur de fiecare sedinta. M-am simtit tot timpul safe si m-am distrat mult. Iar datorita faptului ca fiecare sedinta a fost adaptata la nivelul si starea mea, am putut sa evoluez constant, sa fiu multumita cand s-a terminat toata magia si sa vreau sa ma mai intorc pe partie.

  Only good vibes ! 🙂

  Claudia

  Best team

  Rated 5,0 out of 5
  11 decembrie 2021

  I highly recommend them, they are passionate, very talented guys. You can definitely learn from perfect techniques to great tricks. Marian and Radu are also very friendly and fun. I can’t wait to see you again this season!

  Denisa

  Instructori super

  Rated 5,0 out of 5
  10 decembrie 2021

  Personal profesionist, răbdători și cu experiența

  Iulian Malai

  Seriozitate si atenție

  Rated 5,0 out of 5
  10 decembrie 2021

  Schiez de peste 15 ani si prefer sa mi învăț baiatul de 7 ani pe cont prorpiu. Insa din păcate (in urma unei accidentări la genunchi), si totodată din fericire, pot spune ca am reușit sa mi vad băiețelul echipat in clăpare, dandu-se la vale ca un adevărat pretendent olimpic de iarna.

  Felicitări instructorului Marian, care este o persoana foarte calma si atenta cu toti cei ce se vor a fi pasionați de sporturile de iarna.

  Mulțumesc pentru experienta si ne revedem curând!

  Calin

  Spune-ne părerea ta!