book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

  [email protected]

  Reservation hotline: +1 800 1234 556

  Despre noi

  distracție și

  profesionalism

  Distracția ta ocupă primul loc, aceasta fiind principalul obiectiv al sporturilor de iarnă. Realizările sunt o parte la fel de importantă în schi și snowboard, iar noi ne concentrăm să stabilim obiective în raport cu nivelul tău, astfel încât tu vei avea parte de o experiență unică, modelată pentru nevoile tale, în loc de vreo lecție standard, impersonală. Entuziasmul este unde se întâmplă defapt magia și unde adicția se instalează!

  • Instructori de ski și snowboard autorizați
  • Experiență de predare la toate vârstele
  • Experiență în practicare de +10 ani
  • Viziune pedagogică proaspătă
  WhatsApp Image 2023-11-29 at 19.58.38 (1)

  Ce trebuie să știi despre instructorii noștri

  Toți instructorii școlii noastre de schi și snowboard sunt autorizați de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale, cât și de către Ministerul Educației Naționale pentru a-și desfășura activitatea în calitate de monitori de schi și snowboard profesioniști, conform COR 342214

  Experiența noastră de predare nu se limitează la vreo categorie de vârstă, ci avem experiență cu toate vârstele de elevi! Fie că vrea copilul tău să învețe, oricât de mic ar fi, fie că îți dorești tu să încerci ceva nou, orice vârstă ai avea, hai la Splash! Fiecare instructor este pregătit pentru a explica pe îndelete adulților și a-i instrui în tainele schiului sau snowboarding-ului, cât și pentru a transforma învățatul într-o joacă pentru cei mici!

  Majoritatea instructorilor noștri au experiență de predare de minimum 3 ani și experiență în practicare de cel puțin 10 ani! Deși talentul nostru a fost resimțit chiar de primii noștrii clienți din carieră, experiența căpătată în predare de-a lungul anilor își spune cuvântul, instructorii noștrii fiind capabili să răspundă oricărei provocări!

  Avem o viziune proaspătă despre ce înseamnă învățatul. Unul din cei doi lideri ai echipei de instructori Splash, Radu, are 22 de ani și și-a descoperit pasiunea pentru predare și, prin urmare, ulterior primei ierni în cariera de instructor, a ales să-și urmeze această pasiune și este acum student la pedagogie, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității București. „De când studiez pedagogia la Universitate, clienților mei li s-a îmbunătățit considerabil calitatea orelor în baza cunoștințelor mele generale acumulate despre predare. Teoria pe care am învățat-o la materii precum educație timpurie, teoria și metodologia instruirii sau educație nonformală îmi oferă un avantaj imens în înțelegerea procesului de predare-învățare. Aceste cunoștințe le pasez, desigur, mai departe colegilor mei instructori pentru a le folosi cu toții în fiecare oră pe care o predăm de schi sau snowboard.”, declară el. Venind la Splash, aveți garanția că lucrați cu profesioniști care sunt la zi cu științele educației.

  Iubirea noastră pentru ski și snowboard pe care o avem și pe care suntem determinați să o împărtășim cu cât mai mulți oameni posibil este nemăsurabilă, și fiecare dintre noi suferim 8 luni pe an când vremea ne ține departe de vocația noastră. Dar angajamentul nostru nu se termină la împărtășirea acestei iubiri pentru munte. Ca instructori de schi și snowboard, suntem responsabili de inițierea a sute de oameni noi în tainele plăcerii schiului și snowboardingului în fiecare an, noi fiind unii dintre cei care modelează viitorul sporturilor de iarnă.

  „Cum a fost lecția, te-ai distrat?” este întrebarea pe care noi ca instructori o auzim cel mai des când ne întoarcem cu elevii la familie, la persoana iubită etc. A te distra poate fi greu de definit în termeni specifici și este ceva unic pentru fiecare persoană. Precum o masă poate fi copioasă pentru unii, dar nesatisfăcătoare pentru alții, unele moduri de a te distra pot fi uimitoare pentru unii, dar profane pentru alții. Marian, unul din cei doi lideri ai echipei de instructori Splash, spune „Mereu mi s-a părut o idee bună să-mi fac elevii să se distreze. Am observat că atunci când eu mă simt bine, și ei se simt la fel, lucru care contribuie la viteza cu care învață și se atașează de acest sport” Toți instructorii noștri sunt energici și pasionați, ceea ce te va face pe tine să te distrezi la maximum!

  serviciile

  noastre

  Snowboarding lessons
  Snowboarding lessons with authorized instructors..
  Skiing lessons
  Skiing lessons with authorized instructors..

  CUCEREȘTE MUNTELE CU ECHIPA NOASTRĂ DE INSTRUCTORI AUTORIZAȚI