book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

  [email protected]

  Reservation hotline: +1 800 1234 556

  Termeni & conditii

  Termeni și condiții

  Introducere

  Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului https://splashsnowschool.ro de către vizitatorii acestuia. Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile expuse mai jos, vă rugăm să părăsiți acest website.

  Acest site web este proprietatea SPLASH SNOW SCHOOL prin intermediul următoarei companii:

  SC Learn to fly SRL

  CUI: 44115548

  RC: J13/64/2019

  Sediul social: Mândra, nr. 194, jud. Brașov

  SC Learn to fly SRL este denumită în continuare SPLASH SNOW SCHOOL.

  Neangajarea răspunderii

  Conținutul informațiilor se referă la descrierea, într-un anumit grad de detaliere, a servicilor Operatorului acestui website. SPLASH SNOW SCHOOL nu va acorda nicio garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului,

  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

  Astfel, SPLASH SNOW SCHOOL nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului https://splashsnowschool.ro .

  Marca și dreptul de autor

  Dreptul de autor pentru majoritatea informațiilor existente pe acest site este deținut de SPLASH SNOW SCHOOL , de afiliații săi sau de sursele care sunt citate la finalul fiecărui segment de text preluat. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către SPLASH SNOW SCHOOL ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate SPLASH SNOW SCHOOL . Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui ori a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea SPLASH SNOW SCHOOL sau a afiliaţilor săi. SPLASH SNOW SCHOOL va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate. Toate fotografiile din galeria de imagini sunt proprietatea SPLASH SNOW SCHOOL si reflecta angajatii si clientii SPLASH SNOW SCHOOL, care și-au exprimat acordul expres ca SPLASH SNOW SCHOOL sa foloseasca imaginile respective in scop de marketing. Imaginile folosite pe paginile secundare ale site-ului, precum si in sectiunea Blog, nu sunt proprietatea SPLASH SNOW SCHOOL si nu reflecta activitatea SPLASH SNOW SCHOOL.

  Obiectivul conținutului site-ului

  Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate despre servicii, produsele si ofertele speciale ale https://splashsnowschool.ro. SPLASH SNOW SCHOOL nu poate garanta însă, că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

  Confidențialitate

  Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastră personale este o preocupare majoră a SPLASH SNOW SCHOOL, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile în statul în care este întreținut acest site, respectiv România. Site-ul nostru web poate include legături cu alte site-uri ale căror conținut nu se află sub controlul nostru şi de aceea SPLASH SNOW SCHOOL nu își asumă și nu poate accepta niciun fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web. SPLASH SNOW SCHOOL se angajează să nu dezvăluie nicio informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile legale. SPLASH SNOW SCHOOL nu va transmite niciunui terț datele dumneavoastră personale introduse de dumneavoastră pe site-ul https://splashsnowschool.ro conform prezentului document.

  Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SPLASH SNOW SCHOOL are obligația de a administra în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră sau orice altă persoană. Scopul colectării datelor este realizarea de statistici. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

  Atunci când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, acestea au ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

  Natura informațiilor solicitate se referă în special la date cu caracter personal (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate resursele puse la dispoziție pe site de către SPLASH SNOW SCHOOL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea resurselor solicitate.

  Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

  Utilizarea și dezvăluirea datelor personale și specificarea scopului

  Datele dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi utilizate de către SPLASH SNOW SCHOOL în scopuri pur statistice. SPLASH SNOW SCHOOL se obligă ca datele personale sã nu fie difuzate către terți beneficiari/utilizatori.

  Informații pentru utilizatori (vizitatori)

  Ca utilizator (vizitator) aveți următoarele responsabilități:

  • să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare, atunci când este cazul.

  Totodată vă asumați obligativitatea de a nu face următoarele:

  • să publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem cât și orice alt sistem sau informație;

  • să publicați materiale cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

  • să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații prohibite de prevederile legale în vigoare;

  • să publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare.

  În cazul nerespectării acestor condiții, SPLASH SNOW SCHOOL și afiliații săi se disociază de autorul acestora, va șterge informațiile respective și poate acționa pe cale legală.

  Informațiile oferite prin intermediul site-ului

  Orice persoană care vizitează site-ul și care îi oferă site-ului date sau informații cu caracter personal își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

  • prelucrarea acestor date și informații personale de către SPLASH SNOW SCHOOL în vederea efectuării unor studii de piață;

  • soluționarea de către SPLASH SNOW SCHOOL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);

  • alte activități întreprinse de SPLASH SNOW SCHOOL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

  SPLASH SNOW SCHOOL va păstra confidențialitatea acestor informații. SPLASH SNOW SCHOOL nu va distribui, sub nicio formă, informațiile cu caracter personal către terțe persoane.

  Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

  Tuturor persoanelor care transmit către site-ul https://splashsnowschool.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmând a fi informați prin anunțul făcut public de către SPLASH SNOW SCHOOL prin acest sistem asupra drepturilor lor.

  Pe lângă termenii și condiţiile care sunt reglementate în politica site-ului, dumneavoastră înțelegeți și acceptați faptul că SPLASH SNOW SCHOOL poate culege și păstra date despre persoanele care vizitează acest site. Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoana dumneavoastră contactându-ne la adresa: [email protected].

  Modificări ale politicii de confidențialitate

  Modificări ale prezentei politici de confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagină web fără a vă informa anterior. Pagina “Termeni și condiții” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și SPLASH SNOW SCHOOL în privința utilizării site-ului https://splashsnowschool.ro. SPLASH SNOW SCHOOL își rezervă dreptul de a revizui și a aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

  ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDITIILOR NOASTRE

  Acest site web poate fi utilizat de orice categorie de vârstă. Folosind acest site web, ați luat notificare și ați acceptat termenii și condițiile noastre prezentate în această pagină.

  Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected].

  Copyright SPLASH SNOW SCHOOL. Toate drepturile rezervate.